31 Mart 2020 Salı

Penis Büyütme Operasyonu Amacı


Penis Büyütme Operasyonu Amacı


Penis Operasyonların amacı, erkeğin cinsel organının cinsel ilişki sırasında ideal ölçüde ve kalınlıkta olmasıdır. Aynı zamanda kısalma sebebi ile fiziksel görünüşlerinden olumsuz yönde etkilenen ve cinsel deneyimlerini geliştirmeyi dileyen erkekler için yapılan bir işlemdir. Deneyimli ve üroloji uzmanı bir doktor tarafından yapılan uygulamayla başarılı sonuçlar elde edilebilmektedir.

Kimlere Uygulanır?

Bu tür ameliyatların kısa ve ince penis boyuna sahip olanlar tarafından, penisinin boyunu uzatmak ve kalınlaştırmayı isteyen bireylere de uygulanabilmektedir. Cinsel ilişkide penisin boyu ve kalınlığının etkili olduğu düşünüldüğünde, her iki işleminde beraber yaptırılması bireye kendine olan güvenini geri kazandırmaktadır.

Penis Büyütme Ameliyatı Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler?


Penis büyütme ameliyatı sonrası; Ameliyat öncesi bir takım kurallara duyarlılık uyulması gereken gibi, ameliyat sonrası prosedürleri de büyük özenle ile yürütme hasta sağlığı çok önemli bir yere sahiptir. Ameliyat sonrası doktor tarafından verilen tavsiyelerin yerine getirilmesi tedavi süresi kısalmaktadır. Ameliyat menüsünde ağrılı bir durumun sizi beklemesi normal bir durumdur. Ameliyat sonrası süreç tedavinin prosedürü kadar doktor tarafından hastaya verilen ilaçların bakım yöntemidir. Ameliyattan ortalama 2 hafta kadar sonra sonra hasta ideal bir cinsel yaşama kavuşması mümkün olabilmektedir. 

Penis uzatma ameliyatı 


ortalama 5 gün sonra hareketli hastanın yeniden hareket yeteneği kazanması beklenir. Ameliyatın sonrası ilk 15 gün en hassas dönemdedir. Ancak herhangi bir kaygıya kapılmadan tedavinin düzenli şekilde devam ettirilmesi halinde penis daha uzun daha estetik kalın ve dolgun görünüme kavuşacaktır. Yaklaşık 6 ay sonunda kişi, cinsel yönden daha üst performansa sahip olabilmektedir. 

Penis uzatma ameliyatları ile alınacak sonuç, hasta açısından oldukça tatminkârdır. Yapılan cerrahi girişim penis boyutunda 2 ila 5 santi artış olmaktadır. Operasyonunun idrar akışını engelleyen sorun yaşanmaz. Geri dönüşü olmayan sonuçlar oluşturur. Tedavi sonrası tamamlanan işlemler neticesinde 30 gün içinde kontrolleri ile birlikte tamamlanıyor. 

Yapılacak ameliyatın sonrasında dikkatli olunması son derece büyük bir önem taşır. Kulaktan dolma bilgilerle penisin boyutunun büyütülmesi ve dolgun olması için lütfen kullandığınız ilaçlar jel ve kremlerin kişide geri dönülmez sorunlar yaratabileceği unutulamamalıdır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder