25 Şubat 2020 Salı

Penis Eğriliği




Penis eğriliği bazı erkeklerde görülen bir problemdir. Bu eğrilik genelde eskiden var olan bir sorundur ve cerrahi operasyon olmadan bu problem ortadan kaldırılamaz. Penis eğriliği gerçekleştiği zaman kişiye bağlı olarak aşağı ya da yukarı doğru eğrilik gerçekleşmektedir. Genelde yukarı doğru eğrilik görülmektedir ve operasyon sayesinde bu sorundan kısa bir şekilde kurtulmak mümkündür.
Penis eğriliği operasyonlarında penis içinde bulunan bağlar düzeltilerek eğrilik ortadan kaldırılmaktadır. Bu çok basit bir operasyondur ve bu kısa operasyon sonrasında hasta eski hayatına devam edebilir elbette daha kaliteli. Bir cinsel yaşam ile birlikte. Penis eğriliği yaşandığı zaman kişi ilişki esnasında ağrı çeker. Bu durumda cinsel ilişki ya hiç gerçekleşmez ya da gerçekleşirken şiddetli bir ağrı yaşanır.

Penis Eğriliği Fiyatları


Penis eğriliği fiyatları operasyon kalitesine bağlı olarak değişir. Yani, doktorun operasyona olan hâkimiyeti, hastanenin donanımı ve hastanın durumu fiyatları yakından etkilemektedir. Bu durumda öncelikle uzman bir hekim ile görüşmeli sonrasında ameliyat yöntemine ve fiyatlara karar vermek gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder