5 Mayıs 2021 Çarşamba

Cildinizi Kızarıklıktan Kurtarmaya Hazır mısınız?

Cilt iltihabı ile savaşmak kadar sinir bozucu, bırakmayacak çok az şey vardır. Gün geçtikçe devam eden kızarıklık, utanç ve stres kaynağı haline gelir ve zor cilt problemleri döngüsü yaratır. Kızarıklık önleyici bir cilt kremi bulmak önemlidir, ancak her cephede kırmızı ciltle savaşıyor musunuz? Tüm temellerinizi kapladığınızdan emin olmak için bu ipuçlarını okuyun.

1. Kızarıklıkla içten dışa doğru mücadele edin.

Vücudunuza soktuğunuz şey, dışarıda düşündüğünüzden daha fazla fark yaratıyor olabilir. Baharatlı yiyecekleri seviyor musunuz? Bunu kesmeyi deneyebilirsin. Bu habanero, tüm kan dolaşımınız boyunca bir yumruk atar ve uzun vadede iltihaplanmaya neden olabilir. Antioksidan yönünden zengin besinler tam tersi etkiye sahiptir. İltihaplı kan damarlarının sönmesine yardımcı olmak için ıspanak, brokoli, tatlı patates, elma ve havuç gibi antioksidan açısından zengin yiyecekleri doldurun. Ayrıca, aynı etkiye sahip olmak için biraz yeşil çay veya papatya veya nane çayı yudumlayın. Ve her zaman olduğu gibi, ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüzden daha fazla su için. Hidrasyon, kızarıklık ve iltihapla mücadelede yardımcı bir araçtır ve iyi ol 'H2O, cilt için harika bir rahatlıktır.

2. Birinci sınıf topikal tedaviler kullanın.

Çilek rengindeki cildi sürmek için kullanabileceğiniz birçok topikal yol var. İlk önce ilk şeyler ... çok az bileşen içeren ve koku veya alkol YOK olan ultra nazik bir temizleyici kullandığınızdan emin olun. Cildinizi daha fazla kötüleştirmediğinizden emin olmak için bu çok önemlidir. İkinci olarak, ellerinize harika bir kızarıklık önleyici cilt kremi sürün. Ultra nemlendirici olduğundan ve bu lekeleri kaldırıma atmak için güçlü antioksidanlar içerdiğinden kesinlikle emin olun. Mantazol Krem, etkileyici iltihapla mücadele bileşenlerinin bir çamaşır listesi içeren rock yıldızı bir şişedir. Kızarıklığa neden olan bileşenleri değiştirmek için yüzeyde savaşırken pigmentli cilt hücrelerini parçalar. Kızarıklık önleyici cilt kremi söz konusu olduğunda, Mantazol çıtayı yükseltmiştir. Cilt kızarıklığını azaltmak için ev yapımı bir maske de deneyebilirsiniz. yulaf ezmesi, manuka balı veya salatalık gibi. Yeşil çay poşetlerini saklayın ve soğutun ve bunları da cildinize yerleştirin.

3. Kızarıklığın temel nedenini öğrenin.

Tüm önlemleri aldıktan sonra kızarıklık devam ederse, iltihaplı cildin temel nedenini bulmak için bir doktora gitmelisiniz. Kırmızı yüzlü, rahatsız edici semptomların çoğu, tedavi edilebilen tıbbi bir durumdan kaynaklanıyor olabilir. Semptomlarınızın altında yatan nedeni bulmak, sizi rahatsız eden kırmızı ciltle savaşmak için doğru ve en hızlı tedavi yolunu seçmeniz için sizi daha iyi donatacaktır. Sizinle aynı durumla mücadele ederken başkalarından da destek alabileceksiniz.

Cildinizin sizi korkutmasına izin vermeyin. Ömür boyu lekeli, iltihaplı ve rahatsız edici kızarıklıkla yaşamak zorunda değilsiniz. İyileşmenin cildinizde ne kadar hızlı kök salacağını görmek için bu üç adımı atarak başlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder