28 Ocak 2020 Salı

Erkeklerde Cinsel İsteksizlik Nedenleri


Erkeklerde Cinsel İsteksizlik Nedenleri


Cinsel isteksizlik her iki cinsiyette de gerçekleşebilen bir sıkıntıdır. Erkeklerde de sıklıkla görülen bu sıkıntının farklı sebepleri vardır. Genel olarak penis eğriliği, enfeksiyon, antropoz dönemi, stres ve psikolojik sebepler erkeklerde cinsel isteksizliğine nedenleri olarak gösterilebilir. 
Penis eğriliği cinsel ilişki esnasında ağrıya neden olduğu için dolayısıyla cinsel isteksizliğe de tetiklemektedir.

Erkeklerde görülen cinsel isteksizliğin tedavileri elbette bulunmaktadır. Ancak hastaya uygulanacak tedavi sorunun kaynağına göre farklılık gösterir. Örneğin isteksizliğin sebebi penis eğriliği ise cerrahi müdahale ile penis eğriliği düzeltilebilir. Diğer sebepler için ise cinsel terapi uygulanabilir. Bu terapiler pek çok kişinin cinsel hayatına yeniden bağlanmasını sağlamaktadır. Özellikle kişi partnerine kendini beğendiremeyeceğini düşündüğü için cinsel isteksizlik duruyorsa bu durumda o kişiye cinsel terapi uygulanmalıdır.

Tedavi Ücretleri


Cinsel isteksizlik tedavi ücretleri uygulanacak tedaviye göre farklılık gösterir. Cinsel terapi ile cerrahi müdahalenin fiyatları aynı değildir. Fiyat hakkında kesin bilgi sahibi olmak için öncelikle uzman hekim tarafından muayene olunmalı ve tedaviye karar verilmelidir.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder